Det bästa är att konceptet är enkelt. Man behöver inte följa kostscheman som tar tid att handla inför. Hälsoboosten hjälper mig att välja rätt så det blir lätt. Träningsprogrammet är bra upplagda och funkar perfekt tidsmässigt!

Nina Dalgleish

Tre månader har gått och nya vanor har skapats och etablerats. Det har resulterat i -7,3 kg, -11 cm på rumpan och -7 cm runt midjan. Jag är inte utan värk, men jag kan rensa ogräs i timmar och få samma ryggvärk som jag innan skulle fått efter tio minuter. Tack Louise Andersson och Sara Brodén för all inspiration och kunskap. Grymt med facebookgruppen där alla delar med sig och där coacherna peppar!

Lina Liljenberg

Jag åt redan ganska bra och tränade regelbundet men behövde inspiration och en nya input.
Trotts att jag tidigare tränade och åt ganska bra har jag efter att jag gått med i hälsoboosten gått ner 8 kg på drygt två månader. Hb har lärt mig att älska styrketräning vilket jag tror är anledningen till viktnedgången. Mina gravidkilo och jag har tagit adjö av varandra och jag mår så himla bra. Tack hälsoboosten❣

Weronica Erlandsson

Det bästa är känslan i kroppen och att  nivån på konceptet är lagom, det känns hållbart.  Jag skulle gärna rekommendera andra att testa Hälsoboosten.

Heidi Huszár Lingenhult

Jag gick med i Hälsoboosten för att jag ledsnade på att vara så trött och orkeslös. Tröttheten motade jag bort med socker och kilona ökade på. Jag visste så väl att jag åt fel och tränade för lite. Jag gjorde flera försök att ta tag i både kost och träning men föll upprepade gånger tillbaka i gamla spår. Det blev en nedåtgående spiral och tillslut ledsnade jag och tog hjälp!
Att gå med i Hälsoboosten är ett av de bästa valen jag gjort i livet. Jag är en mycket piggare och gladare mamma åt mina två små barn. Tålamodet är bättre! Sedan har jag fått tillbaka träningsglädjen! Och en bonus är att jag kommer i kläder som jag aldrig trott att jag skulle kunna ha längre.
Tusentack!!

Johanna Fridén

Det bästa efter att ha kört Hälsoboosten i 1 månad är känslan och motivationen som är på topp efter mina goda resultat! Ett stort plus är snabba svar från coacherna när man funderar på något och att det finns goda recept.

Anna Jokinen

Målet med Hälsoboosten har varit att få bättre koll på vad jag stoppar i mig och bättre träningsresultat. Har tränat i många år men känner nu att kroppen sakta förbättras. Känner mig stark och frisk och glad! Träning är avkoppling för mig. Ser fram emot ännu bättre resultat och bättre form. Detta är bara början! 😊 Kroppen formas.  Tack för allt stöd,tips och pepp hittills.

Liselotte Wennergrund

Jag ville komma ur mina dåliga matvanor jag fått under semestern och gå ner de där 5 kg jag kämpat med så länge. Och eftersom jag är skeptisk till många konstiga dieter så är jag glad att jag hittade Hälsoboosten som fokuserar på vad man SKA äta, och jag står bakom alla argument 100%.
Jag är piggare och det är inte längre en kamp att avstå kakan på jobbet eller godisskålen på lördagen. Jag har blivit starkare och nått mitt viktmål, och minskat en jeansstorlek. Jag är jättenöjd!

Maria Fager